Film

Den Maritime Lærlingeordning

Så er der premiere på vores nye film, som giver et helt unikt indblik i den Maritime Lærlingeordning. Mød elektrikerlærlingen Isabella og den nyuddannede skibsmontør Victor og få et indblik i hvad deres hverdag byder på.

Full Mission Simulator

MARTEC har givet os lov til at kigge ind i deres Full Mission Simulator. Mens underviseren sidder og laver rav i maskineriet, skal de unge arbejde sammen, kommunikere og forsøge at løse problemerne i takt med at de opstår.

I uddannelse som maskinmester

"Hvis du klemmer ballerne sammen i 4½ år, så er du ligesom sat for resten af livet..." Hør Martin fortælle om hans valg af uddannelse og hvad han arbejder med i sin hverdag som studerende.

Maritime Career - trailer

Trailer for den første lancering af Maritime Career

Workforce of the future - trailer

En samlet trailer for Workforce of the Future 2017

Isabella, Mariendal Electrics

Mød elektrikerlærlingen Isabella og hør hende fortælle om hvorfor hun valgte elektrikerfaget, hendes hverdag som delelærling og hvad hverdagen har at byde på.

Frederik, i uddannelse som skibsmontør

Mød Frederik i uddannelse som skibsmontør og hør ham fortælle om hans motivation, tanker om uddannelsen og de opgaver han arbejder med til dagligt.

Workforce of the future

Tak for en succesfuld dag; her er et kig tilbage på, hvad dagen kunne byde de unge mennesker på.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her