Film

Ved du hvad en Shipping-elev og Shipping Trainee laver?

Mød Jeppe og Nikolai og få indblik i hvordan en hverdag ser ud for en Shipping-elev og Shipping Trainee hos Saga Shipping i Skagen.

Hvad laver en smedelærling egentlig?

Mød Nicklas og få indblik i hvordan en hverdag ser ud for en smedelærling hos Alfa Laval.

Sebastian - Industritekniker hos Hytek A/S

Mød Sebastian som er i lære som industritekniker, og hør ham fortælle om hans motivation, tanker om uddannelsen og de mange forskellige opgaver han dagligt står over for.

Shipping Trainee

Mød Jeppe, som er Shipping trainee hos Saga Shipping i Skagen og hør ham fortælle om hans uddannelsesbaggrund, sin hverdag på arbejdet og hans interesse for faget.

Den Maritime Lærlingeordning

Så er der premiere på vores nye film, som giver et helt unikt indblik i den Maritime Lærlingeordning. Mød elektrikerlærlingen Isabella og den nyuddannede skibsmontør Victor og få et indblik i hvad deres hverdag byder på.

Victor og skibsmontør-svendebrevet

Victor Blokhus modtager sit svendebrev som skibsmontør hos Orskov Yard i sommer 2018.

Hverdagen som elev

Frederik fortæller om sin hverdag, hvor han står for varebestilling og levering til skibe i alle størrelser hos Maritime Ship Supply / Damsgaard Skibshandel

Full Mission Simulator

MARTEC har givet os lov til at kigge ind i deres Full Mission Simulator. Mens underviseren sidder og laver rav i maskineriet, skal de unge arbejde sammen, kommunikere og forsøge at løse problemerne i takt med at de opstår.

I uddannelse som maskinmester

"Hvis du klemmer ballerne sammen i 4½ år, så er du ligesom sat for resten af livet..." Hør Martin fortælle om hans valg af uddannelse og hvad han arbejder med i sin hverdag som studerende.

Maritime Career - trailer

Trailer for den første lancering af Maritime Career

Workforce of the future - trailer

En samlet trailer for Workforce of the Future 2017

Isabella, Mariendal Electrics

Mød elektrikerlærlingen Isabella og hør hende fortælle om hvorfor hun valgte elektrikerfaget, hendes hverdag som delelærling og hvad hverdagen har at byde på.

Workforce of the future

Tak for en succesfuld dag; her er et kig tilbage på, hvad dagen kunne byde de unge mennesker på.

Skibsmontør

Mød Frederik i uddannelse som skibsmontør og hør ham fortælle om hans motivation, tanker om uddannelsen og de opgaver han arbejder med til dagligt.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her