Webudvikler

Bagmanden bag hjemmesider og apps

Ansvar og arbejde

Som webudvikler arbejder du med at lave hjemmesider og apps. Gennem uddannelsen lærer du at kode, programmere og lægge billeder, video, lyd og animation ind på hjemmesider og i apps. Du kan også arbejde med at designe hjemmesider og apps til forskellige maritime virksomheder. Du vil også få ansvar for programmering og kodning. Som webudvikler arbejder du meget med computere og kan være travlt med deadlines, der skal overholdes.

Selvom du ikke med det første tænker at du som webudvikler, kan arbejde i den maritime verden, burde du overveje det alligevel. De maritime virksomheder har også brug for hjælp til design af hjemmesider, videoer til deres hjemmesider osv.

Dine kompetencer

Med denne uddannelse er det vigtigt at du: 

  •  Har lyst til at arbejde kreativt med it, billeder og lyd 
  • Kan bevare overblikket - også når der er travlt 
  • Kan arbejde både alene og sammen med andre
  • Er indstillet på at sidde meget ved en computer

Karriere og fremtid

Som webudvikler kan du finde arbejde i virksomheder, der arbejder med hjemmesider og apps. Det kan også være virksomheder, der bruger hjemmesider til markedsføring. Som webudvikler er du uddannet til at lægge informationer på internettet.

Hvorfor webudvikler

Som Webudvikler kan du arbejde kreativt med it, billeder og lyd. Det giver dig muligheden for at arbejde med forskellige type virksomheder. Da it fylder mere og mere i vores samfund, bliver du som webudvikler en god arbejdskræft i fremtiden.    

Navn
Webudvikler

Uddannelsestype
Erhvervsuddannelse

Varighed
2 år og 3 måneder

Adgangskrav
9./10. klasse el tilsvarende + bestået dansk og matematik.

Økonomi
SU

Relaterede uddannelser
Softwareudvikler

Uddannelsessteder

Virksomheder
Med ansatte inden for denne uddannelse

Virksomheder
Med elever/lærlinge inden for denne uddannelse

Sådan søger du

Du kan med fordel søge uopfordret, da det viser både engagement og interesse. Selv hvis virksomheden ikke har plads i øjeblikket, er dine chancer for at blive taget i betragtning bedre, hvis du allerede har vist at du er interesseret.

Tag kontakt til virksomheden gennem deres hjemmeside og hør nærmere.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her