International handel og markedsføring

En fremtid indenfor det internationale

Ansvar og arbejde

Inden for den maritime verden er der ikke kun brug for medarbejdere til f.eks. at styre og lave skibene - da der i de maritime virksomheder og så er brug for medarbejdere der kan arbejde med markedsføring, salg og handel, til f.eks. at sælge eller gøre kunderne opmærksomme på produkterne - derfor er der også brug for medarbejdere der har en professionsbachelor i international handel og markedsføring. 
International handel og markedsførings uddannelsen er en overbygningsuddannelse til markedsføringsøkonomuddannelsen. Det betyder at du skal have læst markedsføringsøkonom før du kan læse denne. På uddannelsen vil du få undervisning i international handel - Du får viden om kunder, konkurrenter, brancher og forretningsmodeller i forhold til salg, handel og international markedsføring samt hvordan en virksomhed fungere.

Dine kompetencer

Med denne uddannelse er det vigtigt at du: 
  • Er interesseret i matematik
  • Er interesseret i dansk  
  • Har lyst til at arbejde med økonomi og tal
  • Har lyst til at arbejde med markedsføring 
  • Kan lide at snakke med andre mennesker, også på skrift 
  • Har lyst til at samarbejde med andre mennesker 
  • Kan have mange bolde i luften på én gang 

Karriere og fremtid

Med en professionsbachelor i international handel og markedsføring er der gode fremtidsmuligheder. Uddannelsen giver dig jobmuligheder inden for marketing, indkøb og salg i mange forskellige brancher, herunder den maritime. Alt efter dine interesser kan du bl.a. arbejde som leder, koordinator eller projektleder. 

Hvorfor international handel og markedsføring 

Hvis du har lyst til at få en endnu større viden inden for markedsføring, salg og handel efter markedsføringsøkonomen og hvis du har lyst til arbejde med mange områder i dit fremtidige arbejde, så er overbygningen international handel og markedsføring den helt rigtigte for dig.

Navn
International handel og markedsføring

Uddannelsestype
Professionsbachelor-uddannelse

Varighed
1,5 år

Adgangskrav
Markedsføringsøkonom eller tilsvarende - erhvervserfaring m.m.

Relaterede uddannelser
Markedsføringsøkonom

Uddannelsessteder

Virksomheder
Med ansatte inden for denne uddannelse

Virksomheder
Med elever/lærlinge inden for denne uddannelse

Sådan søger du

Du kan med fordel søge uopfordret, da det viser både engagement og interesse. Selv hvis virksomheden ikke har plads i øjeblikket, er dine chancer for at blive taget i betragtning bedre, hvis du allerede har vist at du er interesseret.

Tag kontakt til virksomheden gennem deres hjemmeside og hør nærmere.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her