Finansbachelor

Uddannelsen for dig som ser en fremtid inden for økonomi

Ansvar og arbejde

Inden for den maritime verden er der også brug for folk til, at holde styr på økonomien – og med en uddannelse som finansbachelor kan du netop det. Med en finansbachelor, får du et stort kendskab til økonomiske og juridiske fag, som for eksempel samfunds- og privatøkonomi samt erhvervsjura. Du vil komme til at arbejde med økonomi og kunderådgivning. Alt efter hvad du vælger at målrette din uddannelse efter, kan du f.eks. arbejde i revisionsfirmaer og/eller økonomiafdelinger. (Uddannelsen minder meget om finansøkonom, men finansbacheloruddannelsen går mere i dybden med fagene end finansøkonomuddannelsen gør).

Dine kompetencer

Med denne uddannelse er det vigtigt at du: 

  • Er interesseret i matematik 
  • Er interesseret i dansk
  • Har lyst til at arbejde på kontor
  • Har lyst til at arbejde med tal/økonomi

Karriere og fremtid

Der er mange forskellige muligheder for, at få arbejde med en finansbachelor. Du kan få arbejde i virksomheders økonomiafdelinger - men du kan også komme til at arbejde for finansielle virksomheder, så som: banker, finansieringsselskaber, realkreditinstitutter, forsikringsselskaber, ejendomshandlere, revisionsfirmaer og lignende.

Du kan også vælge at læse videre, ved f.eks. at læse en kandidatuddannelse i samfundsvidenskabelig jura. Du kan også læse videre på deltid på en relevant diplom- eller masteruddannelse.

Hvorfor finansbachelor

Hvis du brænder for at arbejde med tal – revision og økonomi – så er finansbachelor den helt rigtige uddannelse for dig.

Navn
Finansbachelor

Uddannelsestype
Professionsbachelor-uddannelse

Varighed
3 år 6 måneder

Adgangskrav
Gymnasial eksamen eller erhvervsuddannelse + specifikke adgangskrav

Økonomi
SU

Relaterede uddannelser
Finansøkonom

Uddannelsessteder

Virksomheder
Med ansatte inden for denne uddannelse

Virksomheder
Med elever/lærlinge inden for denne uddannelse

Sådan søger du

Du kan med fordel søge uopfordret, da det viser både engagement og interesse. Selv hvis virksomheden ikke har plads i øjeblikket, er dine chancer for at blive taget i betragtning bedre, hvis du allerede har vist at du er interesseret.

Tag kontakt til virksomheden gennem deres hjemmeside og hør nærmere.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her