Financial Controller

En verden inden for økonomi

Ansvar og arbejde

Inde for den maritime verden er der også brug for folk til, at holde styr på økonomien - derfor er der brug for medarbejdere i økonomiafdelningerne. Med en uddannelsen som financial controller får du undervisning i økonomistyring, regnskab, controlling og revision. Du vil lærer at bruge erhvervsøkonomiske modeller og styringsredskaber til den daglige økonomistyring i virksomheden. Du får også kendskab til virksomhedens budget, investering og finansiering og indblik i samspillet mellem strategisk styring og traditionel økonomistyring - med andre ord så får du undervisning i utrolig mange økonomifag.

Undervisningen er en blandning mellem holdundervisning, projektarbejde, cases, gæstelærere og virksomhedsbesøg. Der lægges vægt på at gøre undervisningen så virkelig som mulig, hvilket betyder at det er nemmere at komme ud på arbejdsmarkedet, når du er færdiguddannet. Hvis du brænder for det internationale, er det muligt at tage praktikdelen i udlandet - så det kan være nemmere at få arbejde i udlandet efterfølgende. 

Dine kompetencer

Med denne uddannelse er det vigtigt at du: 

  • Er interesseret i matematik
  • Er interesseret i dansk  
  • Har lyst til at arbejde på kontor
  • Har lyst til at arbejde med økonomi og tal
  • Hvis du vil arbejde ude i verden, er det godt hvis du er interesseret i engelsk

Karriere og fremtid

Uddannelsen som financial controller giver dig mange muligheder i fremtiden. Du kan enten vælge at arbejde i en økonomiafdeling - både hos maritime virksomheder, men også andre virksomheder der har en økonomiafdeling - eller videreuddanne dig. Financial controller uddannelsen giver dig mange muligheder for at videreuddanne dig. Du kan læse en professionsbachelor i innovation og entrepreneurship og/eller sportsmanagement. Du kan også læse en erhvervsøkonomisk bacheloruddannelse indenfor HA.

Hvorfor financial controller

Hvis du brænder for at arbejde med tal og økonomi -  så vil en uddannelse som financial controller være den helt rigtige uddannelse for dig. 

Navn
Financial Controller

Uddannelsestype
Erhvervsakademi uddannelse

Varighed
2 år

Adgangskrav
Gymnasial eksamen + specifikke adgangskrav

Økonomi
SU

Relaterede uddannelser
Finansøkonom , Finansbachelor

Uddannelsessteder

Virksomheder
Med ansatte inden for denne uddannelse

Sådan søger du

Du kan med fordel søge uopfordret, da det viser både engagement og interesse. Selv hvis virksomheden ikke har plads i øjeblikket, er dine chancer for at blive taget i betragtning bedre, hvis du allerede har vist at du er interesseret.

Tag kontakt til virksomheden gennem deres hjemmeside og hør nærmere.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her