Catering & service

Kundepleje og kammeratskab til søs

Ansvar og arbejde

Med et job inden for catering og service er du med til at få den daglige gang på skibe og boreplatforme til at glide. Jobmulighederne spænder lige fra stillinger i køkkenet til job i administration, kahyt- og passagerservice og du vil komme til at arbejde meget med mennesker og kundehåndtering. Hverdagen kan være travl og det er derfor vigtigt at du kan holde et klart overblik og arbejde under pres. 

Dine kompetencer

Med denne uddannelse er det vigtigt, at du:

  • Kan bevare overblikket - også når der er travlt
  • Er praktisk anlagt og har lyst til at bruge dine hænder
  • Har sans for hygiejne
  • Kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre
  • Er indstillet på skiftende arbejdstider
  • Har fokus på kvalitet og detaljer
  • Er servicemindet
  • Er kreativ

Karriere og fremtid

Du kan vælge bredt mellem arbejdspladser i forbindelse med catering og service. Eksempelvis både på passagerfærger af varierende størrelser, handelsskibe og også på offshore arbejdspladser. Du kan se frem til en anderledes hverdag på havet med mulighed for at sejle rundt på verdenshavene og se verden.

Specifikke stillinger inkluderer blandt andet: Kok, køkkenmedhjælper, messemænd, køkkenchef, bager, food and beverage manager, purser, stewardesse/steward, kahytsjomfruer, kioskmedarbejdere m.fl.

Hvorfor catering & service

Indenfor faget har du gode muligheder for at komme i arbejde mange på mange forskellige arbejdspladser, samt gode muligheder for at videreuddanne dig til bl.a. Gastronom, kok eller køkkenchef. Du vil også have rigtig gode muligheder for at selje med rundt i verden på de international farvande og lære en masse. Så hvis du brænder for gastronomi og livet til søs er en uddannelse indenfor catering & service lige noget for dig. 

Navn
Catering & service

Relaterede uddannelser
Gastronom, Administration, Teknisk designer

Uddannelsessteder

Virksomheder
Indenfor denne uddannelse

Sådan søger du

Du kan med fordel søge uopfordret, da det viser både engagement og interesse. Selv hvis virksomheden ikke har plads i øjeblikket, er dine chancer for at blive taget i betragtning bedre, hvis du allerede har vist at du er interesseret.

Tag kontakt til virksomheden gennem deres hjemmeside og hør nærmere.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her