MARTEC udvider igen - nu med nye værksteder

MARTEC udvider igen - nu med nye værksteder

27. februar 2019 | af kanalfrederikshavn.dk

Den maritime uddannelse i Frederikshavn, MARTEC, er så populær, at den nu bliver nødt til at udvide med flere værksteder. 

Onsdag blev de første spadestik taget til nye værksteder af både ledelsen og elever på skolen.

Værkstederne på Kragholmen er nødvendige for, at MARTEC kan følge med den maritime industris krav til fremtiden, og så har MARTEC også brug for mere plads, fordi der kommer flere og flere elever til skolen. 

- Vi kan se, at vi som uddannelsesinstitution bliver tilvalgt på de faciliteter, vi har, og de ting vi kan tilbyde som ekstraordinært udover bekendtgørelseskravene, siger uddannelseschef Kenneth Ørum Kirkegaard.

De nye værksteder skal stå klar til august, når det nye skoleår begynder. Trigon er hovedentreprenør på opgaven.

For tre år siden udvidede og renoverede MARTEC sin afdeling på Hånbækvej i Frederikshavn. H.K.H. Prins Joachim havde i selskab af uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs, bestyrelsesformand i Den A. P. Møllerske Støttefond, Ane Mærsk Mc-Kinney Uggla og bestyrelsesmedlem Johan Uggla, da han officielt åbnede de nye lokaler.

Står du og mangler en praktik – eller læreplads?

Maskinmester? Industritekniker? Eller noget helt tredje? Se hvilke virksomheder, der i øjeblikket har frie pladser og måske søger efter netop en som dig!

Klik her